Faciliteiten

Faciliteiten

Sport Spectrum Roessingh beschikt over zeer modern uitgeruste fitness ruimtes, een extra verwarmd zwembad en een grote multifunctionele sporthal.

 

Fitness ruimtes

Onlangs werden de beide fitnessruimtes geheel gerenoveerd en moderne en geavanceerde apparatuur geplaatst. Voor alle doelgroepen zijn de juiste trainingstoestellen beschikbaar. Daarnaast blijven onze conditie-en fitnessinstructeurs door cursussen en studie op de hoogte en beschikken zij over de juiste know-how om iedereen goed en vooral pesoonlijk te kunnen begeleiden.

 

Het zwembad

Is een bad met een beweegbare bodem, zo kan de waterdiepte aan de groep gebruikmakers worden aangepast. Peuters kunnen b.v. spelen in het ondiepe water van b.v. 30 cm. Ouderen kunnen zwemmen in een waterdiepte tot maximaal 1.80 meter. Het water van het zwembad van Roessingh is extra verwarmd en heeft een constante temperatuur van 31 graden.

 

Het Hydrotherapiebad

Is een klein bassin waarin 3 tot personen maximaal oefeningen kunnen doen in het water. Ook dit water is extra verwarmd en bedraagt gemiddeld zo'n 32 graden.

 

De sporthal

Is een multifunctionele hal en wordt voor vele doeleinden gebruikt. Naast de revalidatiesport overdag maakt in de avonduren Sport Spectrum Roessingh ook gebruik van de hal. Diverse activiteiten vinden hier plaats, denkend aan rolstoelhockey, badminton, foamtennis, basketbal en volleybal.

 

Tevens wordt de sporthal veelvuldig verhuurd aan clubs of personen uit de omgeving. Vooral voetbal, hockey en korfbalclubs maken tijdens de winterstop, wanneer de buitenvelden onbespeelbaar zijn gebruik van de hal. Maar ook families, die een gezellige tennismiddag/avond willen hebben, hebben de weg naar de sporthal gevonden.nieuwe inrichting

Sport Spectrum Roessingh heeft de beschikking gekregen over de modernste fitness apparatuur en beide fitnessruimtes zijn totaal vernieuwd

...lees meer