Zwemschool ZIN

Het is belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd beginnen met de grondbeginselen van het zwemmen. Het behalen van een of meerdere diploma's brengt ook voor de kinderen een groter plezier in het zwemmen, wellicht zelfs zo dat zij deel uit willen maken van een zwemclub en mee willen doen in een of meerdere disciplines van de zwemsport.
Voor u als ouder is het een hele geruststelling te weten dat uw kind of kinderen goed kan(kunnen zwemmen). Er zijn veel aanbieders die kinderen zwemles geven en Sport Spectrum Roessingh heeft zeer kritisch naar deze aanbieders gekeken. Met de zwemschool ZIN weten wij dat wij een zeer ervaren en hoog aangeschreven partner in huis hebben, waarin wij het volste vertrouwen hebben. Zwemschool ZIN werkt met de nieuwste methodieken en geven daarbij zelfs een garantie dat kinderen die bij hen zwemles hebben ook slagen voor hun diploma.

Mocht u uw zoon(s) of dochter(s) deel willen laten nemen aan de zwemlessen van de zwemschool ZIN, dan kunt u contact opnemen met de zwemschool. Zij zijn te bereiken onder nummer:

            0541 - 859048. Vraagt u dan naar de heer R. Zeevat