Over SSR

 

Over SSR

 

BLIJF IN BEWEGING!

 

Sport Spectrum Roessingh (SSR) heeft als doel de mogelijkheden voor deelname aan sportieve activiteiten door mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte, maar ook voor "gezonde"mensen te vergroten en deze groepen te stimuleren (weer of meer) te gaan bewegen.

 

Bij Sport Spectrum Roessingh kunt u terecht voor diverse beweeg/sport activiteiten, maar ook kunt u bij ons terecht voor advies en informatie over sport- en beweegmogelijkheden (ook aangepast).

SSR biedt specifieke beweegprogramma's aan voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening. maar zoals eerder vermeld ook "gezonde" mensen kunnen bij ons terecht voor specifieke beweegprogramma's.

 

Afhankelijk van de mogelijkheden en de interesse kunt u deelenemen aan verschillende vormen van lichaamsbeweging, waarbij deskundige begeleiding aanwezig is. U leert verantwoord bewegen, krijgt meer zelfvertrouwen en weer plezier in bewegen.

Bij Sport Spectrum Roessingh draait het om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Dit betekent dat onze groepen relatief klein zijn waardoor er bijzonder veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze bewegingsagogen zijn gespecialiseerd in de diverse aandoeningen en zullen u dan ook met raad, daad en goede tips terzijde staan.